Trees For All

Samenwerken voor een Groenere Toekomst: Trees For All en Q8 Commerce

Bij Q8 Commerce zijn we trots op onze samenwerking met Trees For All, een stichting die zich inzet voor het herstel en behoud van bossen. Ontdek hoe we ons inzetten voor een duurzame en groenere planeet door middel van onze samenwerking met Trees For All.

Het Verhaal van Trees For All

Trees For All is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor de bescherming en herbebossing van onze planeet. Sinds de oprichting in 2003 heeft Trees For All zich als een toonaangevende kracht in het behoud van onze natuurlijke wereld gevestigd. Hun missie is om de aarde groener en gezonder te maken, en dat doen ze door wereldwijd bomen te planten en ecosystemen te herstellen.

Lees verder

Onze Toewijding aan Bosbehoud:

Onze Bijdrage aan Trees For All

Bij Q8 Commerce begrijpen we het belang van duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Daarom zijn we er trots op aan te kondigen dat we elk kwartaal 5% van onze winst doneren aan Trees For All. Onze toewijding aan dit goede doel is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie, omdat we geloven dat bedrijven de verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een groenere wereld.

Met elke aankoop van onze hoogwaardige magneten draagt u automatisch bij aan het herstel van bossen, de bescherming van biodiversiteit en de vermindering van koolstofemissies. Samen met Trees For All willen we een positieve impact hebben op onze planeet en een duurzame toekomst voor de volgende generaties garanderen.

Dankzij uw steun kunnen we bij Q8 Commerce niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook actief deelnemen aan de wereldwijde inspanningen om onze planeet te beschermen en te koesteren.

Samen voor Bomen:

Doneer nu aan Trees For All

U kunt deel uitmaken van onze inspanningen voor bosbehoud en herbebossing. Doneer nu aan Trees For All en draag bij aan het planten van bomen, het herstellen van ecosystemen en het verminderen van CO2-uitstoot. Samen bouwen we aan een groenere en gezondere planeet.

Doneer nu