Our story

“Q8 Commerce is all about passion, innovation and a deep commitment to quality. As a young and passionate company with over 5 years of specialized experience in permanent magnets and magnetic solutions, we started with the ambition to supply global industries and communities of high-quality magnets that promote innovation, efficiency and sustainability."

Twan Mensink, Owner Q8 Commerce

read more
 • 200+

  Satisfied customers

 • 5+

  Years of experience

 • 10,000+

  Magnet solutions

1 of 3

Our Magnetic Solutions Are Transforming Various Industries

 • Interior

  We deliver magnetic solutions that bring interior designers' imaginations to life.

 • Energy & Industry

  Our magnets support the power of the energy and industrial sectors, driving innovation forward.

 • Ecommerce & Retail

  Strengthen your e-commerce and retail activities with our magnetic products for efficient displays and storage.

 • Medical

  In the medical world, our magnets play a crucial role in precision and technology for better care.

 • Audio

  Discover top-quality sound with our magnetic solutions that take audio experiences to the next level.

 • Aviation & Automotive

  We provide magnetic solutions that make aircraft and vehicles more efficient and safer.

1 of 6

MAGNETIZING YOUR SUCCESS

"Where Magnetic Solutions Transform Your Future"

Request quote

Our Sustainable Commitment

At Q8 Commerce we share not only our passion for high-quality permanent magnets and magnetic solutions, but also our dream to create a positive impact on our world. As part of our ongoing commitment to sustainability and social responsibility, we are pleased to announce that we are donating 5% of our quarterly turnover to the wonderful Trees For All initiative.

Read more

Uit voorraad geleverd.

Onze bestverkopende producten

1 of 4

Collapsible content

Waarom magneten kopen bij Q8 Commerce?

Een jonge, vooruitstrevende en enthousiaste onderneming die gespecialiseerd is in magneten! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan magneten in verschillende maten, vormen en sterktes. We streven altijd naar de beste kwaliteit magneten voor onze klanten.

We zijn er trots op dat we een ruime keuze aan onze klanten kunnen bieden, van kleine magneten voor thuisgebruik tot grote en krachtige magneten voor professionele toepassingen. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je de beste magneten krijgt die beschikbaar zijn op de markt. Of je nu op zoek bent naar magneten voor je hobby, voor gebruik in de industrie of voor andere doeleinden, wij hebben de juiste magneten voor jou. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek zelf de kwaliteit en variatie die wij te bieden hebben!

 

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige magneten voor een breed scala aan toepassingen. We bieden een uitgebreid assortiment magnetische producten aan, waaronder schijfmagneten, blokmagneten of kubusmagneten.

Welke soorten magneten zijn er?

Als je op zoek bent naar magneten, zijn er verschillende opties op de markt om aan je behoeften te voldoen. Of je nu sterke magneten wilt kopen voor een specifiek project, zware magneten nodig hebt voor industriële toepassingen, kleine magneetjes wilt kopen voor huishoudelijk gebruik of op zoek bent naar super sterke magneten, er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. 

Diverse soorten magneten te koop op de markt

Sterke magneten zijn magneten met een hoge magnetische kracht die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Deze magneten zijn gemaakt van materialen zoals neodymium, samarium-kobalt of ferriet en hebben een grote aantrekkingskracht op metalen voorwerpen. Sterke magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals blokken, schijven of kubussen, en kunnen worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen, zoals industrieel gebruik, wetenschappelijk onderzoek, magnetische sluitingen, magnetische ophangingen en meer.

Sterke magneten voor industriële toepassingen

Super sterke magneten zijn een type sterke magneten dat bekend staat om hun buitengewone magnetische kracht. Deze magneten zijn gemaakt van neodymium, een zeldzaam aardmetaal dat bekend staat om zijn sterke magnetische eigenschappen. Super sterke magneten zijn veel krachtiger dan gewone ferrietmagneten en zijn geschikt voor toepassingen waarbij een hoge magnetische kracht vereist is, zoals industriële machines, luidsprekers, medische apparatuur, gereedschappen en meer. Deze magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, van kleine schijfmagneten tot grote blokmagneten.

Super sterke magneten voor speciale projecten

Super sterke kleine magneten zijn kleine magneten met een uitzonderlijk hoge magnetische kracht. Deze magneten zijn meestal gemaakt van neodymium en zijn klein van formaat, maar hebben toch een aanzienlijke magnetische aantrekkingskracht. Ze zijn populair voor gebruik in hobby's, knutselprojecten, modelbouw, elektronica en meer. Super sterke kleine magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals blokken, schijven of kubussen en kogels.

Kleine magneetjes voor huishoudelijk gebruik

Naast sterke en super sterke magneten zijn er ook kleine magneetjes te koop die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Deze kleine magneetjes zijn meestal gemaakt van ferrietmateriaal en hebben een gemiddelde magnetische kracht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals schijven, blokjes, ringen en kogels, en worden vaak gebruikt in huishoudelijke toepassingen, zoals opslag van gereedschap, koelkastmagneten, ambachtelijke projecten en meer. 

Kortom ...

Of je nu sterke magneten wilt kopen voor industriële toepassingen, super sterke magneten zoekt voor speciale projecten of kleine magneetjes nodig hebt voor huishoudelijk gebruik, er zijn diverse opties beschikbaar. Het is belangrijk om veiligheidsmaatregelen in acht te nemen bij het hanteren en gebruiken van magneten en altijd de instructies van de fabrikant te volgen. Door de juiste magneten te kiezen en ze op de juiste manier te gebruiken, kunnen ze nuttig zijn in een breed scala aan toepassingen en projecten.

Welke zijn de sterkste magneten?

Als je op zoek bent naar de sterkste magneten die te koop zijn, zijn er verschillende opties. Een populaire keuze zijn de super sterke magneten, die bekend staan om hun indrukwekkende magnetische kracht en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Deze super sterke magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder ook kleine magneetjes, die desondanks een enorme aantrekkingskracht hebben.

Super sterke magneten: een krachtige keuze

Bij het kopen van super sterke magneten is het belangrijk om aandacht te besteden aan de specificaties van de magneten. De magnetische kracht wordt vaak aangeduid met de term 'trekkracht' of 'pulling force' en wordt gemeten in kilogrammen. Hoe hoger de trekkracht, hoe sterker de magneet is en hoe groter het gewicht is dat de magneet kan vasthouden. Super sterke magneten kunnen variëren in trekkracht, maar er zijn magneten verkrijgbaar die trekkrachten hebben van tientallen tot honderden kilogrammen, afhankelijk van het type magneet en de grootte ervan.

Neodymium magneten: indrukwekkende magnetische kracht

Een van de populaire super sterke magneten zijn de zogenaamde neodymium magneten, ook wel bekend als NdFeB magneten. Deze magneten zijn gemaakt van een speciaal type materiaal dat bestaat uit een legering van neodymium, ijzer en boor, en staan bekend om hun ongelooflijk sterke magnetische eigenschappen. Neodymium magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals schijven, blokken, ringen en magnetische kogels, en zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van industrieel gebruik tot hobby- en knutselprojecten.

Kortom ... 

Tot slot, als je op zoek bent naar de sterkste magneten die te koop zijn, zijn super sterke magneten, zoals neodymium magneten, een goede keuze. Deze magneten zijn bekend om hun indrukwekkende magnetische kracht en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, inclusief kleine magneetjes. 

Hoeveel soorten magneten zijn er?

Magneten zijn fascinerende objecten met een breed scala aan toepassingen, van industriële toepassingen tot dagelijks gebruik in huishoudens en hobbyprojecten. Maar wist je dat er verschillende soorten magneten zijn? We zullen verschillende soorten magneten bespreken, van klein tot sterk.

Soorten magneten: van klein tot sterk

Er zijn verschillende soorten magneten op de markt, variërend in grootte, vorm, en magnetische kracht. Enkele van de meest voorkomende soorten magneten zijn ferriet magneten, alnico magneten, en neodymium magneten. Ferriet magneten zijn de meest algemene en goedkoopste soort magneten, vaak gebruikt in alledaagse toepassingen zoals koelkastmagneten. Alnico magneten zijn sterker dan ferriet magneten en worden vaak gebruikt in elektromotoren en luidsprekers. Neodymium magneten, ook wel bekend als NdFeB-magneten, zijn de sterkste commercieel verkrijgbare magneten en hebben een breed scala aan toepassingen, van medische apparatuur tot luchtvaarttechniek.

Sterke magneten kopen: waar te beginnen

Als je op zoek bent naar sterke magneten, zijn er verschillende opties om ze te kopen. Een populaire keuze is het kopen van super sterke magneten, die bekend staan om hun indrukwekkende magnetische kracht. Deze magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, inclusief kleine magneten, die ondanks hun grootte een enorme aantrekkingskracht hebben. Neodymium magneten worden vaak beschouwd als de sterkste magneten en zijn verkrijgbaar in verschillende trekkrachten, afhankelijk van de grootte en vorm van de magneet.

Kortom ...

In conclusie, er zijn verschillende soorten magneten beschikbaar op de markt, variërend van klein tot sterk. Ferriet magneten zijn de meest algemene en goedkoopste optie, terwijl alnico magneten sterker zijn en neodymium magneten worden beschouwd als de sterkste commercieel verkrijgbare magneten. Als je op zoek bent naar sterke magneten, zijn er opties zoals super sterke magneten en kleine magneten die indrukwekkende magnetische kracht hebben. Het is belangrijk om de specificaties en kenmerken van de magneten zorgvuldig te vergelijken om de juiste magneet te kiezen voor jouw specifieke behoeften en toepassingen.

1 of 3

We like to help you!

Q8 commerce
Baruch Spinozastraat 24-09 - 7442PD Nijverdal
the Netherlands

info@q8commerce.nl
+31 6 18817923

Whatsapp us!