DisclaimerDeze disclaimer legt de algemene voorwaarden en beperkingen vast die van toepassing zijn op het gebruik van onze webshop (www.q8commerce.nl). Door het bezoeken en gebruiken van onze webshop, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

 

Gebruik van de website: Het gebruik van deze website, inclusief alle informatie, tools en diensten die beschikbaar zijn via deze site, is onderhevig aan de aanvaarding van de voorwaarden die zijn uiteengezet in onze algemene voorwaarden.

Nauwkeurigheid van informatie: Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op deze website, maar kunnen niet garanderen dat de informatie volledig, nauwkeurig of actueel is. Q8 Commerce is niet verantwoordelijk voor enige schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik van de verstrekte informatie.

Externe links: Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Q8 Commerce is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade of letsel veroorzaakt door het gebruik van dergelijke links.

Productinformatie: Alle producten en diensten die via deze website worden aangeboden, zijn onderhevig aan beschikbaarheid. Q8 Commerce behoudt zich het recht voor om de producten op elk moment te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Aansprakelijkheid: Q8 Commerce aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de aangeboden producten of diensten.

Wijzigingen in de disclaimer: Q8 Commerce behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig te controleren op wijzigingen.

 

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 13 november 2023

Wij helpen u graag!

Q8 commerce
Baruch Spinozastraat 24-09 - 7442PD Nijverdal
The Netherlands

info@q8commerce.nl
+31 6 18817923

Whatsapp ons!