Unsere Geschichte

„Bei Q8 Commerce dreht sich alles um Leidenschaft, Innovation und ein tiefes Bekenntnis zur Qualität. Als junges und leidenschaftliches Unternehmen mit über 5 Jahren Spezialerfahrung im Bereich Permanentmagnete und Magnetlösungen begannen wir mit dem Ziel, globale Industrien und Gemeinschaften mit hoher Qualität zu beliefern. Qualitätsmagnete, die Innovation, Effizienz und Nachhaltigkeit fördern.“

Twan Mensink, Inhaber Q8 Commerce

mehr lesen
 • 200+

  Zufriedene Kunden

 • 5+

  Langjährige Erfahrung

 • 10.000+

  Magnetlösungen

1 von 3

Unsere magnetischen Lösungen verändern verschiedene Branchen

 • Innere

  Wir liefern magnetische Lösungen, die die Fantasie von Innenarchitekten zum Leben erwecken.

 • Energiewirtschaft

  Unsere Magnete unterstützen die Kraft des Energie- und Industriesektors und treiben Innovationen voran.

 • E-Commerce und Einzelhandel

  Stärken Sie Ihre E-Commerce- und Einzelhandelsaktivitäten mit unseren magnetischen Produkten für effiziente Präsentation und Lagerung.

 • Medizinisch

  In der medizinischen Welt spielen unsere Magnete eine entscheidende Rolle in Bezug auf Präzision und Technologie für eine bessere Pflege.

 • Audio

  Entdecken Sie erstklassigen Klang mit unseren magnetischen Lösungen, die das Audioerlebnis auf die nächste Ebene heben.

 • Luftfahrt & Automobil

  Wir bieten magnetische Lösungen, die Flugzeuge und Fahrzeuge effizienter und sicherer machen.

1 von 6

MAGNETISIEREN SIE IHREN ERFOLG

„Wo magnetische Lösungen Ihre Zukunft verändern“

Angebot anfordern

Unser nachhaltiges Engagement

Bei Q8 Commerce teilen wir nicht nur unsere Leidenschaft für hochwertige Permanentmagnete und Magnetlösungen, sondern auch unseren Traum, einen positiven Einfluss auf unsere Welt zu haben. Im Rahmen unseres kontinuierlichen Engagements für Nachhaltigkeit und soziale Verantwortung freuen wir uns, Ihnen mitteilen zu können, dass wir 5 % unseres Quartalsumsatzes an die wunderbare Initiative „Trees For All“ spenden.

Mehr lesen

Uit voorraad geleverd.

Onze bestverkopende producten

1 von 4

Einklappbarer Inhalt

Waarom magneten kopen bij Q8 Commerce?

Een jonge, vooruitstrevende en enthousiaste onderneming die gespecialiseerd is in magneten! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan magneten in verschillende maten, vormen en sterktes. We streven altijd naar de beste kwaliteit magneten voor onze klanten.

We zijn er trots op dat we een ruime keuze aan onze klanten kunnen bieden, van kleine magneten voor thuisgebruik tot grote en krachtige magneten voor professionele toepassingen. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je de beste magneten krijgt die beschikbaar zijn op de markt. Of je nu op zoek bent naar magneten voor je hobby, voor gebruik in de industrie of voor andere doeleinden, wij hebben de juiste magneten voor jou. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek zelf de kwaliteit en variatie die wij te bieden hebben!

 

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige magneten voor een breed scala aan toepassingen. We bieden een uitgebreid assortiment magnetische producten aan, waaronder schijfmagneten, blokmagneten of kubusmagneten.

Welke soorten magneten zijn er?

Als je op zoek bent naar magneten, zijn er verschillende opties op de markt om aan je behoeften te voldoen. Of je nu sterke magneten wilt kopen voor een specifiek project, zware magneten nodig hebt voor industriële toepassingen, kleine magneetjes wilt kopen voor huishoudelijk gebruik of op zoek bent naar super sterke magneten, er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. 

Diverse soorten magneten te koop op de markt

Sterke magneten zijn magneten met een hoge magnetische kracht die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Deze magneten zijn gemaakt van materialen zoals neodymium, samarium-kobalt of ferriet en hebben een grote aantrekkingskracht op metalen voorwerpen. Sterke magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals blokken, schijven of kubussen, en kunnen worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen, zoals industrieel gebruik, wetenschappelijk onderzoek, magnetische sluitingen, magnetische ophangingen en meer.

Sterke magneten voor industriële toepassingen

Super sterke magneten zijn een type sterke magneten dat bekend staat om hun buitengewone magnetische kracht. Deze magneten zijn gemaakt van neodymium, een zeldzaam aardmetaal dat bekend staat om zijn sterke magnetische eigenschappen. Super sterke magneten zijn veel krachtiger dan gewone ferrietmagneten en zijn geschikt voor toepassingen waarbij een hoge magnetische kracht vereist is, zoals industriële machines, luidsprekers, medische apparatuur, gereedschappen en meer. Deze magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, van kleine schijfmagneten tot grote blokmagneten.

Super sterke magneten voor speciale projecten

Super sterke kleine magneten zijn kleine magneten met een uitzonderlijk hoge magnetische kracht. Deze magneten zijn meestal gemaakt van neodymium en zijn klein van formaat, maar hebben toch een aanzienlijke magnetische aantrekkingskracht. Ze zijn populair voor gebruik in hobby's, knutselprojecten, modelbouw, elektronica en meer. Super sterke kleine magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals blokken, schijven of kubussen en kogels.

Kleine magneetjes voor huishoudelijk gebruik

Naast sterke en super sterke magneten zijn er ook kleine magneetjes te koop die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Deze kleine magneetjes zijn meestal gemaakt van ferrietmateriaal en hebben een gemiddelde magnetische kracht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals schijven, blokjes, ringen en kogels, en worden vaak gebruikt in huishoudelijke toepassingen, zoals opslag van gereedschap, koelkastmagneten, ambachtelijke projecten en meer. 

Kortom ...

Of je nu sterke magneten wilt kopen voor industriële toepassingen, super sterke magneten zoekt voor speciale projecten of kleine magneetjes nodig hebt voor huishoudelijk gebruik, er zijn diverse opties beschikbaar. Het is belangrijk om veiligheidsmaatregelen in acht te nemen bij het hanteren en gebruiken van magneten en altijd de instructies van de fabrikant te volgen. Door de juiste magneten te kiezen en ze op de juiste manier te gebruiken, kunnen ze nuttig zijn in een breed scala aan toepassingen en projecten.

Welke zijn de sterkste magneten?

Als je op zoek bent naar de sterkste magneten die te koop zijn, zijn er verschillende opties. Een populaire keuze zijn de super sterke magneten, die bekend staan om hun indrukwekkende magnetische kracht en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Deze super sterke magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder ook kleine magneetjes, die desondanks een enorme aantrekkingskracht hebben.

Super sterke magneten: een krachtige keuze

Bij het kopen van super sterke magneten is het belangrijk om aandacht te besteden aan de specificaties van de magneten. De magnetische kracht wordt vaak aangeduid met de term 'trekkracht' of 'pulling force' en wordt gemeten in kilogrammen. Hoe hoger de trekkracht, hoe sterker de magneet is en hoe groter het gewicht is dat de magneet kan vasthouden. Super sterke magneten kunnen variëren in trekkracht, maar er zijn magneten verkrijgbaar die trekkrachten hebben van tientallen tot honderden kilogrammen, afhankelijk van het type magneet en de grootte ervan.

Neodymium magneten: indrukwekkende magnetische kracht

Een van de populaire super sterke magneten zijn de zogenaamde neodymium magneten, ook wel bekend als NdFeB magneten. Deze magneten zijn gemaakt van een speciaal type materiaal dat bestaat uit een legering van neodymium, ijzer en boor, en staan bekend om hun ongelooflijk sterke magnetische eigenschappen. Neodymium magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals schijven, blokken, ringen en magnetische kogels, en zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van industrieel gebruik tot hobby- en knutselprojecten.

Kortom ... 

Tot slot, als je op zoek bent naar de sterkste magneten die te koop zijn, zijn super sterke magneten, zoals neodymium magneten, een goede keuze. Deze magneten zijn bekend om hun indrukwekkende magnetische kracht en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, inclusief kleine magneetjes. 

Hoeveel soorten magneten zijn er?

Magneten zijn fascinerende objecten met een breed scala aan toepassingen, van industriële toepassingen tot dagelijks gebruik in huishoudens en hobbyprojecten. Maar wist je dat er verschillende soorten magneten zijn? We zullen verschillende soorten magneten bespreken, van klein tot sterk.

Soorten magneten: van klein tot sterk

Er zijn verschillende soorten magneten op de markt, variërend in grootte, vorm, en magnetische kracht. Enkele van de meest voorkomende soorten magneten zijn ferriet magneten, alnico magneten, en neodymium magneten. Ferriet magneten zijn de meest algemene en goedkoopste soort magneten, vaak gebruikt in alledaagse toepassingen zoals koelkastmagneten. Alnico magneten zijn sterker dan ferriet magneten en worden vaak gebruikt in elektromotoren en luidsprekers. Neodymium magneten, ook wel bekend als NdFeB-magneten, zijn de sterkste commercieel verkrijgbare magneten en hebben een breed scala aan toepassingen, van medische apparatuur tot luchtvaarttechniek.

Sterke magneten kopen: waar te beginnen

Als je op zoek bent naar sterke magneten, zijn er verschillende opties om ze te kopen. Een populaire keuze is het kopen van super sterke magneten, die bekend staan om hun indrukwekkende magnetische kracht. Deze magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, inclusief kleine magneten, die ondanks hun grootte een enorme aantrekkingskracht hebben. Neodymium magneten worden vaak beschouwd als de sterkste magneten en zijn verkrijgbaar in verschillende trekkrachten, afhankelijk van de grootte en vorm van de magneet.

Kortom ...

In conclusie, er zijn verschillende soorten magneten beschikbaar op de markt, variërend van klein tot sterk. Ferriet magneten zijn de meest algemene en goedkoopste optie, terwijl alnico magneten sterker zijn en neodymium magneten worden beschouwd als de sterkste commercieel verkrijgbare magneten. Als je op zoek bent naar sterke magneten, zijn er opties zoals super sterke magneten en kleine magneten die indrukwekkende magnetische kracht hebben. Het is belangrijk om de specificaties en kenmerken van de magneten zorgvuldig te vergelijken om de juiste magneet te kiezen voor jouw specifieke behoeften en toepassingen.

 • 7 Magische Magnetische Kerstversieringen: DIY Ideeën voor de Feestdagen

  7 Magische Magnetische Kerstversieringen: DIY I...

  Magnetische Kerstversieringen: Creëer Magie met DIY Ideeën voor de Feestdagen Het is die tijd van het jaar waarin de gezellige sfeer van Kerstmis zich door het huis verspreidt, en wat...

  7 Magische Magnetische Kerstversieringen: DIY I...

  Magnetische Kerstversieringen: Creëer Magie met DIY Ideeën voor de Feestdagen Het is die tijd van het jaar waarin de gezellige sfeer van Kerstmis zich door het huis verspreidt, en wat...

 • Kwaliteitscontrole in de Magnetische Wereld: Waarom het van Cruciaal Belang is

  Kwaliteitscontrole in de Magnetische Wereld: Wa...

  De Kern van Magnetisme en de Rol van Kwaliteitscontrole Magnetisme, een intrigerend fenomeen dat onze moderne wereld aandrijft, vindt zijn wortels in de productie van magnetische materialen. Van essentieel belang...

  Kwaliteitscontrole in de Magnetische Wereld: Wa...

  De Kern van Magnetisme en de Rol van Kwaliteitscontrole Magnetisme, een intrigerend fenomeen dat onze moderne wereld aandrijft, vindt zijn wortels in de productie van magnetische materialen. Van essentieel belang...

 • 6 Manieren hoe magnetisme onze dagelijkse technologie vormgeeft

  6 Manieren hoe magnetisme onze dagelijkse techn...

  De Magnetische Kracht Achter Onze Hedendaagse Technologie In de ogenschijnlijk alledaagse objecten die we dagelijks gebruiken, schuilt een onzichtbare kracht die onze moderne wereld mogelijk maakt: magnetisme. Deze ongrijpbare maar...

  6 Manieren hoe magnetisme onze dagelijkse techn...

  De Magnetische Kracht Achter Onze Hedendaagse Technologie In de ogenschijnlijk alledaagse objecten die we dagelijks gebruiken, schuilt een onzichtbare kracht die onze moderne wereld mogelijk maakt: magnetisme. Deze ongrijpbare maar...

1 von 3

Wir helfen Ihnen gerne!

Q8-Handel
Baruch Spinozastraat 24-09 - 7442PD Nijverdal
die Niederlande

info@q8commerce.nl
+31 6 18817923

Whatsapp uns!