Garantie

Welkom bij Q8 Commerce. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan uw verwachtingen. Lees alstublieft de volgende garantievoorwaarden en algemene voorwaarden zorgvuldig door:

 

Garantieperiode: Wij bieden een garantieperiode van 3 maanden vanaf de datum van ontvangst. Deze garantie dekt materiaal- en fabricagefouten gedurende de garantieperiode.

Wat dekt onze garantie: Onze garantie dekt materiaal- en fabricagefouten gedurende de garantieperiode. Als u een product ontvangt dat defect is als gevolg van dergelijke fouten, zullen wij het product repareren of vervangen, afhankelijk van de aard van het probleem.

Uitsluitingen van de garantie: De garantie dekt geen schade veroorzaakt door normale slijtage, onjuist gebruik, ongevallen of wijzigingen aan het product door derden. Het is belangrijk om de productinstructies te volgen en het product volgens de richtlijnen te gebruiken om aanspraak te maken op garantievoordelen.

Hoe maakt u aanspraak op garantie: Indien u een probleem heeft met een product dat binnen de garantieperiode valt, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@q8commerce.nl. Zorg ervoor dat u het aankoopbewijs en een gedetailleerde beschrijving van het probleem verstrekt.

Algemene Voorwaarden:

  1. Productgebruik: Zorg ervoor dat u onze producten gebruikt volgens de bijgevoegde instructies en richtlijnen.
  2. Aansprakelijkheid: Q8 Commerce, aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de aangeboden producten of diensten.
  3. Wijzigingen in de garantie en voorwaarden: Q8 Commerce behoudt zich het recht voor om deze garantievoorwaarden op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig te controleren op wijzigingen.

Onze toewijding aan tevredenheid: Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Als u niet tevreden bent met een product, neem dan contact met ons op, zelfs als het buiten de garantieperiode valt. We staan altijd klaar om oplossingen te vinden die aan uw behoeften voldoen.

  

Deze garantie- en voorwaardenpagina is voor het laatst bijgewerkt op 13 november 2023

Samenwerken voor een Groenere Toekomst: Trees For All X Q8 Commerce

Bij Q8 Commerce geloven we in het delen van kennis en ondersteunen we onze klanten bij elke stap van hun magnetische reis. Daarom hebben we een uitgebreide verzameling gidsen en handleidingen samengesteld om u te helpen bij het begrijpen, selecteren en gebruiken van onze permanente magneten en magnetische oplossingen.

Of u nu een doorgewinterde professional bent in de wereld van magneten of nieuw bent in dit boeiende domein, onze gidsen en handleidingen zijn ontworpen om u te voorzien van waardevolle inzichten, praktische tips en diepgaande technische informatie.

Wat u kunt verwachten:

  • Productgidsen: Ontdek gedetailleerde informatie over onze diverse magnetische producten, van schijfmagneten tot ringmagneten, met duidelijke specificaties en toepassingsrichtlijnen.
  • Technische Handleidingen: Leer meer over de fysieke eigenschappen van magneten, magnetismeprincipes en praktische toepassingen in verschillende industrieën.
  • Installatie- en Onderhoudsinstructies: Ontvang stapsgewijze instructies voor het correct installeren en onderhouden van magnetische componenten en systemen.
  • Toepassingsgidsen: Ontdek hoe magneten worden gebruikt in uiteenlopende industrieën, van gezondheidszorg tot luchtvaart, met real-world voorbeelden en tips voor optimalisatie.
  • Tips en Advies: Profiteer van ons deskundig advies en praktische tips voor het maximaliseren van de prestaties van uw magnetische toepassingen.