Garantie

Welkom bij Q8 Commerce. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan uw verwachtingen. Lees alstublieft de volgende garantievoorwaarden en algemene voorwaarden zorgvuldig door:

 

Garantieperiode: Wij bieden een garantieperiode van 3 maanden vanaf de datum van ontvangst. Deze garantie dekt materiaal- en fabricagefouten gedurende de garantieperiode.

Wat dekt onze garantie: Onze garantie dekt materiaal- en fabricagefouten gedurende de garantieperiode. Als u een product ontvangt dat defect is als gevolg van dergelijke fouten, zullen wij het product repareren of vervangen, afhankelijk van de aard van het probleem.

Uitsluitingen van de garantie: De garantie dekt geen schade veroorzaakt door normale slijtage, onjuist gebruik, ongevallen of wijzigingen aan het product door derden. Het is belangrijk om de productinstructies te volgen en het product volgens de richtlijnen te gebruiken om aanspraak te maken op garantievoordelen.

Hoe maakt u aanspraak op garantie: Indien u een probleem heeft met een product dat binnen de garantieperiode valt, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@q8commerce.nl. Zorg ervoor dat u het aankoopbewijs en een gedetailleerde beschrijving van het probleem verstrekt.

Algemene Voorwaarden:

  1. Productgebruik: Zorg ervoor dat u onze producten gebruikt volgens de bijgevoegde instructies en richtlijnen.
  2. Aansprakelijkheid: Q8 Commerce, aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de aangeboden producten of diensten.
  3. Wijzigingen in de garantie en voorwaarden: Q8 Commerce behoudt zich het recht voor om deze garantievoorwaarden op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig te controleren op wijzigingen.

Onze toewijding aan tevredenheid: Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Als u niet tevreden bent met een product, neem dan contact met ons op, zelfs als het buiten de garantieperiode valt. We staan altijd klaar om oplossingen te vinden die aan uw behoeften voldoen.

  

Deze garantie- en voorwaardenpagina is voor het laatst bijgewerkt op 13 november 2023

Wij helpen u graag!

Q8 commerce
Baruch Spinozastraat 24-09 - 7442PD Nijverdal
The Netherlands

info@q8commerce.nl
+31 6 18817923

Whatsapp ons!