Verzenden en Levertijd

Welkom bij Q8 Commerce, waar we er trots op zijn uw shopervaring naar een hoger niveau te tillen. We begrijpen dat het verzendproces een essentieel onderdeel is van uw tevredenheid, en daarom hebben we bij Q8 Commerce ons verzendbeleid en levertijden met grote zorg samengesteld, zodat u met vertrouwen en gemak kunt bestellen.

 

Consumenten:

Bij Q8 Commerce staat uw gemak voorop. Voor onze gewaardeerde consumenten hebben we een vriendelijk verzendbeleid opgesteld:

 1. Snel en Efficiënt: We streven ernaar om uw bestelling binnen 1-2 werkdagen bij u thuis te bezorgen, zodat u snel van uw aankoop kunt genieten.

 2. Betaalbare Verzendkosten: Voor al onze bestellingen hanteren we een betaalbaar verzendtarief:

  • Brievenbuspakje+: 0 t/m 2 kilo - €4,20 euro
  • Pakket: 2 t/m 23 kilogram - €6,22 euro
  • Pallet: 23 t/m 1000 kilogram - €19,50 euro
 3. Traceer uw Avontuur: U ontvangt een trackingnummer zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw pakket.

 

Zakelijke Klanten:

Voor onze zakelijke partners hebben we een flexibel verzendbeleid ontworpen:

 1. Gepersonaliseerde Levertijd: Uw toegewijde accountmanager staat klaar om de levertijd af te stemmen op uw specifieke zakelijke behoeften.

 2. Variabele Verzendkosten: Verzendkosten voor zakelijke klanten worden per order afgestemd, zodat u kunt profiteren van eerlijke tarieven die passen bij uw bedrijfsomvang.

 3. Samenwerken met uw Accountmanager: Uw accountmanager werkt nauw met u samen om de verzendprocessen en -kosten naadloos te integreren in uw bedrijfsvoering.

 

Bij Q8 Commerce doen we er alles aan om uw ervaring soepel en aangenaam te maken. Ons klantgerichte team staat altijd voor u klaar om eventuele vragen of hulpbehoeften aan te pakken.

Samenwerken voor een Groenere Toekomst: Trees For All X Q8 Commerce

Bij Q8 Commerce geloven we in het delen van kennis en ondersteunen we onze klanten bij elke stap van hun magnetische reis. Daarom hebben we een uitgebreide verzameling gidsen en handleidingen samengesteld om u te helpen bij het begrijpen, selecteren en gebruiken van onze permanente magneten en magnetische oplossingen.

Of u nu een doorgewinterde professional bent in de wereld van magneten of nieuw bent in dit boeiende domein, onze gidsen en handleidingen zijn ontworpen om u te voorzien van waardevolle inzichten, praktische tips en diepgaande technische informatie.

Wat u kunt verwachten:

 • Productgidsen: Ontdek gedetailleerde informatie over onze diverse magnetische producten, van schijfmagneten tot ringmagneten, met duidelijke specificaties en toepassingsrichtlijnen.
 • Technische Handleidingen: Leer meer over de fysieke eigenschappen van magneten, magnetismeprincipes en praktische toepassingen in verschillende industrieën.
 • Installatie- en Onderhoudsinstructies: Ontvang stapsgewijze instructies voor het correct installeren en onderhouden van magnetische componenten en systemen.
 • Toepassingsgidsen: Ontdek hoe magneten worden gebruikt in uiteenlopende industrieën, van gezondheidszorg tot luchtvaart, met real-world voorbeelden en tips voor optimalisatie.
 • Tips en Advies: Profiteer van ons deskundig advies en praktische tips voor het maximaliseren van de prestaties van uw magnetische toepassingen.