Retour- en Restitutiebeleid

Retourbeleid voor Consumenten:

Bedankt voor het winkelen bij Q8 Commerce! We begrijpen dat het soms nodig is om een aankoop te retourneren. Lees ons retourbeleid zorgvuldig door om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bedenktijd: Je hebt 14 dagen vanaf het moment van ontvangst van je bestelling om te beslissen of het product aan je verwachtingen voldoet. Binnen deze periode kun je via je account een retour aanvragen.

Retouraanvraag: Meld je retourzending aan door in te loggen op je account en het retourformulier in te vullen. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een retourlabel per e-mail, zodat je het artikel veilig kunt retourneren.

Retourzending beoordelen: Zodra we je retourzending hebben ontvangen, wordt deze beoordeeld op basis van de staat van het geretourneerde artikel. Terugbetalingen worden alleen verwerkt voor producten die zich in originele staat bevinden, inclusief alle accessoires en verpakkingen.

 

Voorwaarden voor Retourneren en Terugbetaling

 1. Algemene Voorwaarden voor Retourneren:

  1. Geretourneerde producten moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, inclusief onbeschadigde verpakkingen, labels en accessoires.
  2. Artikelen die zijn beschadigd, onvolledig, versleten, of in een andere staat verkeren dan bij ontvangst, worden mogelijk niet geaccepteerd voor retourzending.
  3. Het retourneren van producten moet plaatsvinden binnen de gestelde bedenktijd van 14 dagen, die ingaat op de dag van ontvangst van de bestelling.
  4. Zorg ervoor dat alle meegeleverde accessoires, garantiebewijzen, instructies en andere materialen die bij het product zijn geleverd, worden geretourneerd.

   

 2. Voorwaarden voor Terugbetaling:

  1. Terugbetalingen worden verwerkt zodra de geretourneerde producten zijn ontvangen, geïnspecteerd en goedgekeurd volgens de retourvoorwaarden.
  2. Het terug te betalen bedrag wordt teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode die bij de aankoop is gebruikt, tenzij anders overeengekomen.
  3. PeakX® behoudt zich het recht voor om restockingkosten of administratieve kosten in rekening te brengen in geval van overtreding van de retourvoorwaarden.
  4. Eventuele terugbetalingen worden verwerkt in overeenstemming met de geldende wettelijke voorschriften en kunnen afhankelijk zijn van de verwerkingstijden van financiële instellingen.

 

Retourbeleid voor Zakelijke Klanten:

Bij Q8 Commerce begrijpen we dat zakelijke behoeften kunnen veranderen. Daarom hebben we een retourbeleid opgesteld om u te ondersteunen bij het soepel retourneren van producten.

 

Bedenktijd: U heeft 14 dagen vanaf het moment van ontvangst van uw order om te beslissen of het product aan uw verwachtingen voldoet. Binnen deze periode kunt u bij uw toegewezen accountmanager of onze klantenservice de retouraanvraag doen.

Retouraanvraag: Om een retourverzoek in te dienen, neemt u contact op met uw toegewezen accountmanager of onze klantenservice. Zij staan klaar om u door het proces te begeleiden.

Retourzending Beoordelen: Zodra we uw retourzending hebben ontvangen, wordt deze beoordeeld op basis van de staat van het geretourneerde artikel. Terugbetalingen worden alleen verwerkt voor producten die zich in originele staat bevinden, inclusief alle accessoires en verpakkingen.

 

Voorwaarden voor Retourneren en Terugbetaling:

1. Algemene Voorwaarden voor Retourneren:

 1. Geretourneerde producten moeten in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren, inclusief alle originele labels en verpakkingen.
 2. Aangepaste en op maat gemaakte producten komen mogelijk niet in aanmerking voor retournering. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

 

2. Voorwaarden voor Terugbetaling:
 1. Afhankelijk van uw voorkeur en de staat van het geretourneerde product, bieden we een terugbetaling of creditering aan op uw zakelijke account.
 2. Voor bepaalde producten kan een restocking fee van toepassing zijn. Dit wordt vooraf met u besproken bij het indienen van het retourverzoek.

 

Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw zakelijke behoeften volledig worden vervuld. Als u vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn hier om u te ondersteunen bij een soepele zakelijke ervaring met Q8 Commerce.

 

Wij helpen u graag!

Q8 commerce
Baruch Spinozastraat 24-09 - 7442PD Nijverdal
The Netherlands

info@q8commerce.nl
+31 6 18817923

Whatsapp ons!