Betalen

Bij Q8 Commerce streven we ernaar om uw winkelervaring zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Daarom bieden we verschillende betrouwbare betaalmethoden aan:

 1. Visa
 2. MasterCard
 3. Maestro
 4. Apple Pay
 5. Google Pay
 6. iDEAL
 7. Sofort
 8. Per factuur (zakelijke klanten)

Of u nu kiest voor een creditcard, mobiele betaalmethode of een directe bankoverschrijving, u kunt erop vertrouwen dat uw transactie veilig wordt verwerkt. Wij maken gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Selecteer eenvoudig de gewenste betaalmethode tijdens het afrekenen. Als u vragen heeft over het betalingsproces, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Samenwerken voor een Groenere Toekomst: Trees For All X Q8 Commerce

Bij Q8 Commerce geloven we in het delen van kennis en ondersteunen we onze klanten bij elke stap van hun magnetische reis. Daarom hebben we een uitgebreide verzameling gidsen en handleidingen samengesteld om u te helpen bij het begrijpen, selecteren en gebruiken van onze permanente magneten en magnetische oplossingen.

Of u nu een doorgewinterde professional bent in de wereld van magneten of nieuw bent in dit boeiende domein, onze gidsen en handleidingen zijn ontworpen om u te voorzien van waardevolle inzichten, praktische tips en diepgaande technische informatie.

Wat u kunt verwachten:

 • Productgidsen: Ontdek gedetailleerde informatie over onze diverse magnetische producten, van schijfmagneten tot ringmagneten, met duidelijke specificaties en toepassingsrichtlijnen.
 • Technische Handleidingen: Leer meer over de fysieke eigenschappen van magneten, magnetismeprincipes en praktische toepassingen in verschillende industrieën.
 • Installatie- en Onderhoudsinstructies: Ontvang stapsgewijze instructies voor het correct installeren en onderhouden van magnetische componenten en systemen.
 • Toepassingsgidsen: Ontdek hoe magneten worden gebruikt in uiteenlopende industrieën, van gezondheidszorg tot luchtvaart, met real-world voorbeelden en tips voor optimalisatie.
 • Tips en Advies: Profiteer van ons deskundig advies en praktische tips voor het maximaliseren van de prestaties van uw magnetische toepassingen.