Permanente Magneten

Kracht in Stabiliteit: Permanente Magneten bij Q8 Commerce

Ontdek onze uitgebreide selectie permanente magneten van de hoogste kwaliteit. Leer meer over hun diverse toepassingen en hoe ze een essentiële rol spelen in moderne technologieën en innovaties. Onze permanente magneten bestaan voornamelijk uit Neodymium.

 • Schijfmagneten

  Schijfmagneten zijn compacte en veelzijdige magneten die worden gebruikt in elektronica, medische apparatuur en luidsprekers. Ze bieden sterke magnetische kracht in een platte vorm, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen waar ruimte beperkt is.

 • Blokmagneten

  Blokmagneten zijn krachtige magneten met een rechthoekige vorm. Ze worden vaak ingezet in de machinebouw, automobielindustrie en logistiek voor het vasthouden en positioneren van componenten. Hun strakke vorm maakt nauwkeurige installatie mogelijk.

 • Kubusmagneten

  Kubumagneten zijn kubusvormige magneten die worden gebruikt in de wetenschap en educatie voor demonstraties en experimenten. Ze zijn handig om magnetische principes te illustreren en worden vaak gebruikt op scholen en in laboratoria.

1 van 3
 • Schroefbare Magneten

  Schroefbare magneten zijn magneten met een ingebouwd schroefdraad die gemakkelijk kunnen worden bevestigd aan machines en apparatuur. Ze worden veel gebruikt in de bouw en productie voor het bevestigen van metalen onderdelen.

 • Ringmagneten

  Ringmagneten, ook bekend als toroïdale magneten, worden gebruikt in elektromotoren, generatoren en sensoren. Ze bieden een gelijkmatige magnetische kracht rond hun omtrek, wat essentieel is voor roterende toepassingen.

 • Zelfklevende Magneten

  Zelfklevende magneten zijn magneten met een kleeflaag aan de achterzijde, waardoor ze eenvoudig kunnen worden bevestigd aan oppervlakken. Ze worden vaak gebruikt in de grafische industrie, bij de productie van koelkastmagneten en in kantoorbenodigdheden.

1 van 3

Neodymium Magnet: De Kracht Achter Innovatie

Neodymium magneten, ook wel bekend als NdFeB-magneten, behoren tot de krachtigste permanente magneten die momenteel beschikbaar zijn. Ze worden gewaardeerd om hun opmerkelijke magnetische eigenschappen en vinden toepassingen in een breed scala van industrieën.

Wat Neodymium magneten onderscheidt, is hun uitzonderlijke sterkte en hoge magnetische prestaties. Dankzij het gebruik van neodymium, ijzer en boron als belangrijkste componenten, bieden deze magneten een indrukwekkend vermogen om andere metalen aan te trekken en vast te houden.

De mogelijkheden met Neodymium magneten zijn vrijwel eindeloos. Ze worden veel gebruikt in elektromotoren, luidsprekers, medische apparatuur, elektronica, en zelfs in grootschalige industrieën zoals de luchtvaart en hernieuwbare energie. Hun compacte formaat en enorme kracht maken ze ideaal voor moderne technologieën en innovatieve ontwerpen.

We begrijpen de waarde van Neodymium magneten en bieden we hoogwaardige op maat gemaakte Neodymium magneten voor uiteenlopende toepassingen. Ontdek hoe deze krachtige magneten innovatie en efficiëntie stimuleren in uw industrie.