DisclaimerDeze disclaimer legt de algemene voorwaarden en beperkingen vast die van toepassing zijn op het gebruik van onze webshop (www.q8commerce.nl). Door het bezoeken en gebruiken van onze webshop, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

 

Gebruik van de website: Het gebruik van deze website, inclusief alle informatie, tools en diensten die beschikbaar zijn via deze site, is onderhevig aan de aanvaarding van de voorwaarden die zijn uiteengezet in onze algemene voorwaarden.

Nauwkeurigheid van informatie: Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op deze website, maar kunnen niet garanderen dat de informatie volledig, nauwkeurig of actueel is. Q8 Commerce is niet verantwoordelijk voor enige schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik van de verstrekte informatie.

Externe links: Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Q8 Commerce is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade of letsel veroorzaakt door het gebruik van dergelijke links.

Productinformatie: Alle producten en diensten die via deze website worden aangeboden, zijn onderhevig aan beschikbaarheid. Q8 Commerce behoudt zich het recht voor om de producten op elk moment te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Aansprakelijkheid: Q8 Commerce aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de aangeboden producten of diensten.

Wijzigingen in de disclaimer: Q8 Commerce behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig te controleren op wijzigingen.

 

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 13 november 2023

Samenwerken voor een Groenere Toekomst: Trees For All X Q8 Commerce

Bij Q8 Commerce geloven we in het delen van kennis en ondersteunen we onze klanten bij elke stap van hun magnetische reis. Daarom hebben we een uitgebreide verzameling gidsen en handleidingen samengesteld om u te helpen bij het begrijpen, selecteren en gebruiken van onze permanente magneten en magnetische oplossingen.

Of u nu een doorgewinterde professional bent in de wereld van magneten of nieuw bent in dit boeiende domein, onze gidsen en handleidingen zijn ontworpen om u te voorzien van waardevolle inzichten, praktische tips en diepgaande technische informatie.

Wat u kunt verwachten:

  • Productgidsen: Ontdek gedetailleerde informatie over onze diverse magnetische producten, van schijfmagneten tot ringmagneten, met duidelijke specificaties en toepassingsrichtlijnen.
  • Technische Handleidingen: Leer meer over de fysieke eigenschappen van magneten, magnetismeprincipes en praktische toepassingen in verschillende industrieën.
  • Installatie- en Onderhoudsinstructies: Ontvang stapsgewijze instructies voor het correct installeren en onderhouden van magnetische componenten en systemen.
  • Toepassingsgidsen: Ontdek hoe magneten worden gebruikt in uiteenlopende industrieën, van gezondheidszorg tot luchtvaart, met real-world voorbeelden en tips voor optimalisatie.
  • Tips en Advies: Profiteer van ons deskundig advies en praktische tips voor het maximaliseren van de prestaties van uw magnetische toepassingen.