Afvalverwijdering

Hoe kan ik magneten op de juiste manier in het afval deponeren? En kan ik gebruikte magneten naar jullie terugsturen voor recycling?

Bij Q8 Commerce begrijpen we dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt in ons dagelijks leven. Daarom bieden we niet alleen informatie over hoe je magneten op de juiste manier kunt afvoeren, maar geven we je ook de mogelijkheid om gebruikte magneten naar ons terug te sturen voor recycling.

 

Magnetisch Afval: Hoe doe je dat?

  • Kleine Magnetische Onderdelen: Voor kleine magnetische onderdelen, zoals koelkastmagneten of kleinere industriële magneten, kun je ze in de reguliere afvalbak deponeren.
  • Grotere Industriële Magnetische Componenten: Bij grotere magnetische componenten raden we aan om contact op te nemen met lokale recyclingcentra. Sommige gemeenten hebben speciale inzamelingsprogramma's voor dergelijk afval.

Free Garbage Containers with Recycling Only Sign  Stock Photo

Recyclingoptie bij Q8 Commerce

Heb je gebruikte magneten van Q8 Commerce die je niet meer nodig hebt? We moedigen je aan om ze naar ons terug te sturen voor recycling. Hier is hoe:

  1. Voldoende Frankeren: Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om veilig bij ons aan te komen.
  2. Adres voor Recycling:
    Q8 Commerce, T.a.v. Recycling
    Spijkerweg 33, 7441GK Nijverdal
  3. Informatie bijvoegen: Voeg een briefje toe met jouw contactgegevens, zodat we je kunnen bedanken en op de hoogte kunnen houden van onze recyclinginspanningen.

Met deze benadering streven we ernaar een meer circulaire en milieuvriendelijke aanpak te bevorderen, waarbij we samenwerken aan het verminderen van afval en het hergebruiken van waardevolle materialen. Bedankt voor jouw bijdrage aan een duurzamere toekomst!

Wij helpen u graag!

Q8 commerce
Baruch Spinozastraat 24-09 - 7442PD Nijverdal
The Netherlands

info@q8commerce.nl

+31 6 18817923

Whatsapp ons!